FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Parköntözés

Parköntözés
Kezdőlap Termékek Parköntözés

A parköntöző rendszereket kertek, ipari területek, sportpályák és közterületek öntözésére használjuk. A parköntöző rendszerek legfőbb feladata, hogy rendszeres és egyenletes vízkijuttatást biztosítson az adott területen.

Műanyag aknák

Az aknákat arra tervezték, hogy biztonságos környezetet teremtsenek a csapoknak, csatlakozóknak, vezetékeknek és hollanderes szerelvényeknek – más szóval az öntözőrendszer összetevőinek. Megvédi az alkatrészeket a rongálástól, időjárástól, a fűnyírók és szegélyvágók okozta károsodástól.

Erősített gyeprács

A gyeprács egy műanyag felületmegkötő elem, amelyek egymáshoz csatlakoztatásával lefedhető a talajfelület. Modern és stabil megoldás annak, aki talajtakaró alternatívát keres beton vagy aszfalt helyett az otthonába, illetve közterületre. Ez egy egyedi megoldása a talaj megerősítésének, amely több különböző hétköznapi területen alkalmazható. Felhasználási területek például: parkolók, logisztikai-, raktározási területek, erózió ellen, kapubejárók és járdák, kertek, erdőgazdálkodási területek, lovas pályák esetén, stb.

Zöld falak

Előre gyártott panelek növénytartó edényekkel, melyek lenyűgöző zöld falat eredményeznek. A kínálatunk egyszerű telepítésével, és némi kreativtással egyszerűen elérhető egy teljesen egyedi falkép. Elemeink kisebb és nagyobb kivitelben is kaphatóak. • Minimális erőfeszítéssel felhelyezhető és levehető • Egyszerű karbantartás – elegendő a tetejéről öntözni • Gyönyörű látvány

HUNTER - parköntözés

A Hunter Industries egy családi tulajdonú globális gyártó, mely magas minőséget biztosít és hatékony megoldást kínál házikerti, közterületi, golfpálya, és mezőgazdasági öntözéshez, továbbá kert világításra, épület világításra is. A Hunter Industries rendelkezik a parköntözés teljes termékpalettájával, beleértve a vezérlő automatikát, rotoros-és spray szórófejeket, fúvókákat és mágnesszelepeket.

Heliflex - házikert

Kertje virágainak boldogságához öntözzön Heliflex csövekkel és locsoló tömlővel. Heliflex, amikor az Ön háza és kertje a mi ügyünk!

ECO Gyeprács

Az ECO gyeprács feltölthető talajjal és füvesíthető, mivel a szerkezet és a bázis elősegíti a gyökér növekedését. 100% újrahasznosított alapanyagból készült és UV stabil.

A szerkezet megtartja a kavicsot, megakadályozza azoknak elmozdulását. Könnyen telepíthetőek és csatlakoztathatóak egymáshoz, valamint egymásba, ezáltal erős útburkoló felület alakul ki.

Rain Bird - parköntözés

A víz intelligens felhasználása - A Rain Bird olyan termékeket és technológiákat fejleszt ki, amelyek hatékonyan használják a vizet. A Rain Bird elkötelezettsége kiterjed az ipar és a közösség számára nyújtott oktatásra, képzésre és szolgáltatásokra is. A víz megőrzésének szükségessége soha nem volt nagyobb. Még többet akarunk tenni, és az Ön segítségével megtehetjük.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért