FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Magas nyomásállóságú szerelvények

Magas nyomásállóságú szerelvények
Kezdőlap Termékek Magas nyomásállóságú szerelvények

Az idomok magas minőségű műanyagból készülnek, így alkalmasak épületek vízellátásához, és öntözőrendszerekhez egyaránt. A Poliext biztosítja a magasnyomású felhasználáshoz a csatlakozók és adapterek teljes skáláját, különösen arra tervezve, hogy megfelelően illeszkedjen a szerelvényeink és csöveink teljesítményéhez. (Gyorskötő idomok, nyeregidomok, csatlakozók, menetes csatlakozók, csepegtető csatlakozók, stb.)

KPE gyorskötő idomok PN16

A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

MPE gyorskötő idomok PN10

Az MPE gyorskötő idomok PN10 kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek bármely típusú csővel, ami EN12201 szabványnak megfelel. Elérhető méretek: 16 mm-től 63 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás 10 bar.

KPE nyeregidomok

A KPE nyeregidomok ideális megoldást nyújtanak, ha a csőről kell leágazást létrehozni vízgépészeti és öntözési célokra. Maximális megengedett nyomás 6-12,5 bar – a nyeregidom átmérőjétől függ, illetve, hogy rendelkezik-e fémgyűrűvel.

Menetes szerelvények

A menetes szerelvények esetében a csöveket külső- és belső menetes csatlakozókkal köthetjük össze, a legtöbb esetben maximum 4” méretig. A menetes csatlakozás az egyik legrégebbi módszer, amit még ma is használunk. Előnyei közé tartozik az egyszerű felhasználás, a telepítés és a kényelmes karbantartás.

Hollanderes idomok

Park- és mezőgazdasági öntözéshez használhatunk hollanderes idomokat is. Gyors szerelhetőségnek köszönhetően leegyszerűsíti a rendszer esetleges karbantartását. Minden Poliext hollanderes csatlakozó beépített vastagított O-gyűrűvel rendelkezik, ami biztosítja a szivárgásmentes tömítést. A menettömítésekhez teflonszalag nem szükséges. Maximális üzemi nyomás: 10 bar.

Layflat csatlakozók

A csatlakozók Layflat tömlőkhöz alkalmazhatóak, különböző méretben és típusokban, melynek leggyakoribb felhasználási területe a mezőgazdasági öntözés. A csatlakozáshoz szükséges egy acél bilincs. A Layflat csatlakozóink tartósak, magas minőségűek és szivárgásmentes kötést biztosítanak.

Alumínium idomok

Különböző átmérőjű tűzoltó tömlők csatlakoztatása egymáshoz, a vízforráshoz és a tűzoltó szerelvényekhez. Nincsenek sarkok vagy élek a felületen, amelyek balesetet vagy sérülést okozhatnak. Ez a csatlakozóegység a vonatkozó DIN szabványnak megfelel. ALAPANYAG: ötvözött alumínium öntvény.

Hegeszthető csőidomok Polietilén öntözőrendszerekhez

Egyre nagyobb méretekben alkalmazzák a nagy mezőgazdasági öntözőrendszerek telepítése során a rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosító Poliext polietilén csöveket. A 110 mm feletti átmérőknél az egyetlen hatékony és biztonságos kötésmód a hegesztés, amivel a csővel azonos szilárdságú, teljesen egységes anyagú, rendkívül ellenálló hálózat építhető ki.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért