FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

Magas nyomásállóságú szerelvények

Magas nyomásállóságú szerelvények
Kezdőlap Termékek Magas nyomásállóságú szerelvények

Az idomok magas minőségű műanyagból készülnek, így alkalmasak épületek vízellátásához, és öntözőrendszerekhez egyaránt. A Poliext biztosítja a magasnyomású felhasználáshoz a csatlakozók és adapterek teljes skáláját, különösen arra tervezve, hogy megfelelően illeszkedjen a szerelvényeink és csöveink teljesítményéhez. (Gyorskötő idomok, nyeregidomok, csatlakozók, menetes csatlakozók, csepegtető csatlakozók, stb.)

KPE gyorskötő idomok PN16

A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

MPE gyorskötő idomok PN10

A MPE Gyorskötő idomok PN10 kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek bármely típusú csővel, ami EN12201 szabványnak megfelel. Elérhető méretek: 16 mm-től 63 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás 10 bar.

KPE Nyeregidomok

A KPE nyeregidomok ideális megoldást nyújtanak, ha a csőről kell leágazást létrehozni vízgépészeti és öntözési célokra. Maximális megengedett nyomás 6-12,5 bar – a nyeregidom átmérőjétől függ, illetve, hogy rendelkezik-e fémgyűrűvel.

Menetes szerelvények

A menetes szerelvények esetében a csöveket külső- és belső menetes csatlakozókkal köthetjük össze, a legtöbb esetben maximum 4” méretig. A menetes csatlakozás az egyik legrégebbi módszer, amit még ma is használunk. Előnyei közé tartozik az egyszerű felhasználás, a telepítés és a kényelmes karbantartás.

Hollanderes idomok

Park- és mezőgazdasági öntözéshez használhatunk hollanderes idomokat is. Gyors szerelhetőségnek köszönhetően leegyszerűsíti a rendszer esetleges karbantartását. Minden Poliext hollanderes csatlakozó beépített vastagított O-gyűrűvel rendelkezik, ami bíztosítja a szivárgásmentes tömítést. A menettömítésekhez teflonszalag nem szükséges. Maximális üzemi nyomás: 10 bar.

Layflat csatlakozók

A csatlakozók Layflat tömlőkhöz alkalmazhatóak, különböző méretben és típusokban, melynek leggyakoribb felhasználálsi területe a mezőgazdasági öntözés. A csatlakozáshoz szükséges egy acél bilincs. A Layflat csatlakozóink tartósak, magas minőségűek és szivárgásmentes kötést biztosítanak.

Aluminium idomok

Különböző átmérőjű tűzoltó tömlők csatlakoztatása egymáshoz, a vízforráshoz és a tűzoltó szerelvényekhez. Nincsenek sarkok vagy élek a felületen, amelyek balesetet vagy sérülést okozhatnak. Ez a csatlakozó egység a vonatkozó DIN szabványnak megfelel. ALAPANYAG: ötvözött alumínium öntvény

Hegeszthető csőidomok Polietilén öntözőrendszerekhez

Egyre nagyobb méretekben alkalmazzák a nagy mezőgazdasági öntözőrendszerek telepítése során a rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosító Poliext polietilén csöveket. A 110 mm feletti átmérőknél az egyetlen hatékony és biztonságos kötésmód a hegesztés, amivel a csővel azonos szilárdságú, teljesen egységes anyagú, rendkívül ellenálló hálózat építhető ki.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért