FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

ÖNTÖZÉSI MEGOLDÁSOK

Hírek

Egyedi megoldások az Ön igényei alapján

 

Megoldást kínálunk VÍZELLÁTÁS, MEZŐGAZDASÁG, (szántóföld, ültetvények, hajtatásos növények öntözése), GYEP- és PARKÖNTÖZÉS (pop-up és SDI föld alatti öntözés) valamint TELEKOMMUNIKÁCIÓ terén. A megfelelő minőségű és mennyiségű víz biztosítása, mindig is a történelem egyik legfontosabb kérdése volt.

Évről évre kihívás elé állítjuk magunkat annak érdekében, hogy a felhasználói igényeket teljeskörűen kielégítsük. A legnagyobb kihívást a költségek kezelése jelenti, mindamellett, hogy a befektetések a legjobban megtérüljenek legyen szó zöldségtermelésről, vagy kapásnövények termeléséről.

MPE GYORSKÖTŐ IDOM PN10 - ÚJ ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT

Az MPE Gyorskötő idomok PN10 kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. FEJLESZTÉSEK: További biztonság, Egyszerű csatlakozás, . O-gyűrű befordulás elleni védelem

Poliext Kft.

Történetünk 1919-re nyúlik vissza, amikor a Skala család első vállalkozása létrejött. A privát tulajdonban lévő vállalat alapítója Skala Mihalj. Hivatásuk eleinte a királyi udvar lovashintóinak festésére terjedt ki, s később, amint követték a technológiai fejlődést kiegészítették a gépjárművek festésével és fényezésével. Generáció generációt követve mélyítették a családi tradíciót és fejlesztették a vállalkozást, mely 1980-ban a műanyagiparra állt át. A 90-es évek elején kirobbant a jugoszláv polgárháború. Annak érdekében, hogy megvédje családját a káosztól, Skala Zoltán 1990-ben úgy döntött elhagyja Jugoszláviát és megalapítja a Poliext Csövek Kft.-t Magyarországon. Alapítását követően a gyártás 1300 m² területen kezdődött meg, 3 extruder géppel és 8 munkavállalóval.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért