FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

ÖNTÖZÉSI MEGOLDÁSOK

Hírek

Egyedi megoldások az Ön igényei alapján

Megoldást kínálunk VÍZELLÁTÁS, MEZŐGAZDASÁG, (szántóföld, ültetvények, hajtatásos növények öntözése), GYEP- és PARKÖNTÖZÉS (pop-up és SDI föld alatti öntözés) valamint TELEKOMMUNIKÁCIÓ terén. A megfelelő minőségű és mennyiségű víz biztosítása, mindig is a történelem egyik legfontosabb kérdése volt.

Évről évre kihívás elé állítjuk magunkat annak érdekében, hogy a felhasználói igényeket teljeskörűen kielégítsük. A legnagyobb kihívást a költségek kezelése jelenti, mindamellett, hogy a befektetések a legjobban megtérüljenek legyen szó zöldségtermelésről, vagy kapásnövények termeléséről.

A TERMÉK AMIBEN MEGBÍZHAT

KPE gyorskötő idomok PN16 A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

Poliext Kft.

Történetünk 1919-re nyúlik vissza, amikor a Skala család első vállalkozása létrejött. A privát tulajdonban lévő vállalat alapítója Skala Mihalj. Hivatásuk eleinte a királyi udvar lovashintóinak festésére terjedt ki, s később, amint követték a technológiai fejlődést kiegészítették a gépjárművek festésével és fényezésével. Generáció generációt követve mélyítették a családi tradíciót és fejlesztették a vállalkozást, mely 1980-ban a műanyagiparra állt át. A 90-es évek elején kirobbant a jugoszláv polgárháború. Annak érdekében, hogy megvédje családját a káosztól, Skala Zoltán 1990-ben úgy döntött elhagyja Jugoszláviát és megalapítja a Poliext Csövek Kft.-t Magyarországon. Alapítását követően a gyártás 1300 m² területen kezdődött meg, 3 extruder géppel és 8 munkavállalóval.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért