FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Katalógusok és Brosúra

documents/catalogues-and-brochures.jpg
Kezdőlap Dokumentumok Katalógusok és Brosúra

poliext catalog and pricelist

Örömmel mutatjuk be legfrissebb katalógusunkat. Termékeink könnyen megtalálhatóak egy helyen a műszaki adatokkal együtt. Amennyiben kérdése áll fenn öntözéssel kapcsolatban, úgy megoldások széles skáláját mutatjuk be Önnek kertje, parkosított övezete részére. Továbbá technológiai megoldásokat kínálunk az igazi mezőgazdasági kihívásokra. Kattintson a katalógusra és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Poliext Kft. Árlista

Aktuális árlistánkat a fenti hivatkozáson érheti el.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

RDI

A világ első és egyetlen növény-érzékeny öntözési és tápoldatozási rendszere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MŰSZAKI KATALÓGUS

A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

ÚJ ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT MPE GYORSKÖTŐ IDOM PN10

További biztonság, egyszerű csatlakozás és csavarodás elleni védelem. További információkért és összeszerelési útmutatóért kattintson ide.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

CSEPEGETŐÖNTÖZÉS Összeszerelési Útmutató

Az Összeszerelési útmutató segítséget nyújt, hogyan üzemelje be csepegtetőrendszerét gyümölcsösök, szőlészetek és zöldségeskertek esetén. Tökéletes tulajdonosok és hobbi felhasználók részére is.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

ZÖLDFALAK 

Az előgyártott panelek az ültető edényekkel csodálatos zöldfalakat alkotnak. A zöldfal elemek egyszerű összeállításával és némi kreativitással egyszerűen kaphat egy egyedi falképet. Nagyszerű lehetőség, hogy különböző növényeket, gyógynövényeket és virágokat termesszen függőleges felületeken. A zöldfal elemek moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű csatlakozást, ezáltal rugalmasságot biztosít az oszlopok, kerítések vagy falak eltakarásához.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

FEHÉR LDPE ÖNTÖZŐCSŐ

A fehér PE öntözőcsöveket első sorban üvegházakban használják, mivel visszaverik a fényt, ezzel elegendő fényt biztosítva a növényeknek a növekedéshez. Ellátó csőként használják az online csepegtetőkhöz. 

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért