FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Katalógusok és Brosúra

documents/catalogues-and-brochures.jpg
Kezdőlap Dokumentumok Katalógusok és Brosúra

poliext catalog and pricelist

Örömmel mutatjuk be legfrissebb katalógusunkat. Termékeink könnyen megtalálhatóak egy helyen a műszaki adatokkal együtt. Amennyiben kérdése áll fenn öntözéssel kapcsolatban, úgy megoldások széles skáláját mutatjuk be Önnek kertje, parkosított övezete részére. Továbbá technológiai megoldásokat kínálunk az igazi mezőgazdasági kihívásokra. Kattintson a katalógusra és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

RDI

Árlistánk megtekintéséhez kattintson ide.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

RDI

A világ első és egyetlen növény-érzékeny öntözési és tápoldatozási rendszere.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

MŰSZAKI KATALÓGUS PN16

A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

 

 

 

 

 

 


 

 

MŰSZAKI KATALÓGUS PN10

Az MPE Gyorskötő idomok PN10 kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek bármely típusú csővel, ami MSZ 12201 szabványnak megfelel. Elérhető méretek: 16-63 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás 10 bar.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

ÚJ ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT MPE GYORSKÖTŐ IDOM PN10

További biztonság, egyszerű csatlakozás és csavarodás elleni védelem. További információkért és összeszerelési útmutatóért kattintson ide.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Komplex öntözési megoldások az Ön és növényei igényeire szabva

A Poliext nagy tapasztalattal rendelkezik az öntözőcsövek, szerelvények és öntözéshez szükséges egyéb kiegészítők gyártásában és öntözési termékek szállításában, minden szántóföldi, kertészeti- és zöldség növényhez szabadföldi termesztésben. Tevékenységünk kiterjed a termékek szállításárára is, illetve magába foglalja a tervezési szolgáltatást az ügyfél igényei szerint. Törekszünk a befektetés leggazdaságosabb megtérülésének elősegítésére.

 

 

 

 

 

 


 

 

CSEPEGETŐÖNTÖZÉS szerelési útmutató

A szerelési útmutató segítséget nyújt, hogyan üzemelje be csepegtetőrendszerét gyümölcsösök, szőlészetek és zöldségeskertek esetén. Tökéletes tulajdonosok és hobbi felhasználók részére is.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Professzionális Csináld magad készletek a sikeres kertészkedéshez

A Poliext Csináld magad készletei mindent tartalmaznak a sikeres kertészkedéshez. Öntözőrendszereink leveszik a terhet a felhasználóról a kézi locsolást illetően, egyszerűen biztosítják a növények számára szükséges állandó nedvességet. Biztosítjuk kertjébe a megfelelő teljesítményű és hatékony, professzionális csepegtető öntözőrendszert.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Műanyag gyeprács

Modern és stabil megoldás annak, aki talajtakaró alternatívát keres beton vagy aszfalt helyett az otthonába, illetve közterületre. Egyedi megoldása a talaj megerősítésének, amely védelmet nyújt az erózió ellen. A műanyag rácsok kiváló megerősítést nyújtanak a talajon és egyúttal jó elvezető képességgel rendelkeznek, ezért széles körben alkalmazhatóak. Nem reped meg, vízáteresztő felületet képez, mely nem szárítja ki a füvet, ezzel nem okozva áradást a területen. 

 

 

 

 

 

 


 

 

ZÖLDFALAK 

Az előgyártott panelek az ültető edényekkel csodálatos zöldfalakat alkotnak. A zöldfal elemek egyszerű összeállításával és némi kreativitással egyszerűen kaphat egy egyedi falképet. Nagyszerű lehetőség, hogy különböző növényeket, gyógynövényeket és virágokat termesszen függőleges felületeken. A zöldfal elemek moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű csatlakozást, ezáltal rugalmasságot biztosít az oszlopok, kerítések vagy falak eltakarásához.

 

 

 

 

 

 


 

 

FEHÉR LDPE ÖNTÖZŐCSŐ

A fehér PE öntözőcsöveket első sorban üvegházakban használják, mivel visszaverik a fényt, ezzel elegendő fényt biztosítva a növényeknek a növekedéshez. Ellátó csőként használják az online csepegtetőkhöz. 

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért