FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

Katalógusok és Brosúra

documents/catalogues-and-brochures.jpg
Kezdőlap Dokumentumok Katalógusok és Brosúra

poliext catalog and pricelist

Örömmel mutatjuk be legfrissebb katalógusunkat. Termékeink könnyen megtalálhatóak egy helyen a műszaki adatokkal együtt. Amennyiben kérdése áll fenn öntözéssel kapcsolatban, úgy megoldások széles skáláját mutatjuk be Önnek kertje, parkosított övezete részére. Továbbá technológiai megoldásokat kínálunk az igazi mezőgazdasági kihívásokra. Kattintson a katalógusra és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Poliext Kft. Árlista

Aktuális árlistánkat a fenti hivatkozáson érheti el.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

MŰSZAKI KATALÓGUS

A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

ZÖLDFALAK 

Az előgyártott panelek az ültető edényekkel csodálatos zöldfalakat alkotnak. A zöldfal elemek egyszerű összeállításával és némi kreativitással egyszerűen kaphat egy egyedi falképet. Nagyszerű lehetőség, hogy különböző növényeket, gyógynövényeket és virágokat termesszen függőleges felületeken. A zöldfal elemek moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű csatlakozást, ezáltal rugalmasságot biztosít az oszlopok, kerítések vagy falak eltakarásához.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

FEHÉR LDPE ÖNTÖZŐCSŐ

A fehér PE öntözőcsöveket első sorban üvegházakban használják, mivel visszaverik a fényt, ezzel elegendő fényt biztosítva a növényeknek a növekedéshez. Ellátó csőként használják az online csepegtetőkhöz. 

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért