FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Katalógusok és Brosúra

documents/catalogues-and-brochures.jpg
Kezdőlap Dokumentumok Katalógusok és Brosúra

poliext catalog and pricelist

Örömmel mutatjuk be legfrissebb katalógusunkat. Termékeink könnyen megtalálhatóak egy helyen a műszaki adatokkal együtt. Amennyiben kérdése áll fenn öntözéssel kapcsolatban, úgy megoldások széles skáláját mutatjuk be Önnek kertje, parkosított övezete részére. Továbbá technológiai megoldásokat kínálunk az igazi mezőgazdasági kihívásokra. Kattintson a katalógusra és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Poliext Kft. Árlista

Aktuális árlistánkat a fenti hivatkozáson érheti el.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

MŰSZAKI KATALÓGUS

A KPE gyorskötő idomok kifejezetten a polietilén (PE) csövek csatlakozására lettek tervezve. Ezek a csatlakozók kompatibilisek a PE80 és PE100 csövekkel, az EN12201 szabványnak megfelelően. A termék lehetővé teszi a polietilén csövek gyors és biztonságos csatlakozását mind az iparban, kereskedelemben, vagy a házi felhasználás esetén is. Elérhető méretek: 16 mm-től 110 mm átmérőig, maximális üzemi nyomás: 16 bar.

 

 

 

 

 

 


 

 

CSEPEGETŐ ÖNTÖZÉS Összeszerelési Útmutató

Az Összeszerelési Útmutó segítséget nyújt, hogyan üzemelje be csepegtető rendszerét gyümölcsösök, szőlészetek, zöldségeskertek esetén… Tökéletes tulajdonosok és hobbi felhasználók részére is.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

ZÖLDFALAK 

Az előgyártott panelek az ültető edényekkel csodálatos zöldfalakat alkotnak. A zöldfal elemek egyszerű összeállításával és némi kreativitással egyszerűen kaphat egy egyedi falképet. Nagyszerű lehetőség, hogy különböző növényeket, gyógynövényeket és virágokat termesszen függőleges felületeken. A zöldfal elemek moduláris felépítése lehetővé teszi a könnyű csatlakozást, ezáltal rugalmasságot biztosít az oszlopok, kerítések vagy falak eltakarásához.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

FEHÉR LDPE ÖNTÖZŐCSŐ

A fehér PE öntözőcsöveket első sorban üvegházakban használják, mivel visszaverik a fényt, ezzel elegendő fényt biztosítva a növényeknek a növekedéshez. Ellátó csőként használják az online csepegtetőkhöz. 

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért