FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

Magas nyomású csapok

Magas nyomású csapok
Kezdőlap Termékek Csapok / Szelepek Magas nyomású csapok

A magas nyomású csapok lehetnek menetesek és gyorskötő idomoknál használt szorítókötések, összhangban a vízellátó rendszerek konstrukciójával (ivóvíz és öntözés egyaránt), és az ezekben alkalmazott nyomásfokozatokkal. Elérhetőek különböző méretekben és kialakításokban, annak érdekében, hogy kielégítsék a széleskörű igényeket.

KPE gyorskötő csapok

Golyós csap a gyorskötő idomoknál használt szorítókötéssel csatlakozik a csőhálózathoz, amely lecsökkenti a csatlakozások számát, ezáltal kombinálva a megbízható működést a könnyebb összeszerelhetőséget. Ezek a csapok víz és tápoldatok továbbítására használhatóak. Elérhető 20 mm és 63 mm átmérő között. A üzemi nyomás 10 bar 20°C-os víz esetén, ahogy a terméken is jelölve van.

KPE elzáró csap

A műanyag (Polipropilén – PP) csap mindkét oldalán gyorskötő idomokkal használt szorítókötéssel csatlakozik a csőhálózathoz, maximum 16 baros nyomáson használható. Magas minőségű UV ellenálló alapanyagból készül. Jellemzője az egyszerű összeszerelés, ami felgyorsítja a telepítést. Széleskörű felhasználhatósággal rendelkezik, használható ivóvíz illetve öntöző rendszerekhez is, valamint mezőgazdasági és parköntözéshez egyaránt. A műanyagból készült termék abszolút előnye, hogy ellenáll a mechanikai igénybevételnel, korróziónak és a vízkőlerakódásnak.

Golyós csapok

A golyós csap egy mechanikus eszköz, ami vezérli a víz átfolyást, egy a közepén nyitott golyó segítségével. A csap eltekerésével manuálisan nyitjuk/zárjuk a csapot, amely vezérli a víz átfolyást. A tartósság és szivárgás mentesség az, ami közkedveltebbé teszi bármelyik másik csap típusnál.

Kerti csap

A test magas ütésállóságú műanyagból készült (PP), ellenáll UV-nak és alacsony hőmérsékletnek, a belső golyó és szár rézből készült. A kerti csap elérhető egykaros és pillangó fogantyúval is. Külső menetes csatlakozó méretei 1/2”, 3/4” és 1”. A kimenetre csatlakoztatható fém adapter és kerti gyorscsatlakozó is.

Nyomásszabályzók

A nyomásszabályozók csökkentik a beérkező víznyomást, és beállítják a csepegtető rendszerek használatához szükséges nyomást. A nyomásszabályozót akkor használják, amikor a nyomás túl magas a vízkibocsátó elemeknek vagy a csatlakozóknak. A szabályozó átfolyási sebességének illeszkednie kell a rendszer igényeihez.

Visszacsapó szelep

Alkalmas háztartási vízellátáshoz, fűtő- és légkondícionáló berendezésekhez, sűrített levegős rendszerekhez. Bármilyen pozícióban telepíthető (vízszintesen, függőlegesen, ferdén). A test rézből, a tányér polimerből vagy rozsdamentes acélból, a tömítés NBR-ből, a rugó rozsdamentes acélból készül. Két típus szerepel a kínálatban: York (polimer tányérral), és Europe (rozsdamentes acél tányérral).

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért