FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

Egyéb

Egyéb
Kezdőlap Termékek Egyéb

Megfelelő szerszámok és eszközök nélkül az öntözőrendszer nem funkcionál tökéletesen. SPECIÁLIS ÖNTÖZÉSI ESZKÖZÖK, szerszámok és kiegészítők széles skáláját ajánlja a Poliext. Termékeink könnyen felhasználhatóak, jelentősen könnyebbé téve a BEÜZEMELÉS, KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS folyamatait. Felszerelések

Felszerelések

Különböző felszerelések érhetőek el a rendszer és a telepítés típusától függően. A legtöbb telepítésnek hasonló a felépítése, ezért relatív kevés típusú felszerelés szükséges az öntözési feladat ellátásához - fóliarögzítők, csőrögzítők, gyűrük, törzskötözők, adattáblák, stb.

Szerszámok és kiegészítők

Szükséges alkatrészek és kiegészítők megkönnyítik az öntözőrendszer telepítését háztartási és kereskedelmi felhasználási területen egyaránt. A munkavégzést segítő szerszámok és segédeszközök időt takarítanak meg, és megkönnyítik a kivitelezést.

Polyduct aknák és tartályok

A szakszerű ivóvízhálózat és szennyvízkezelési rendszer magában foglalja az ivóvíz, illetve szennyvíz összegyűjtését, elvezetését, kezelését, tisztítását. Cégünk mindezekre kínál megoldásokat függetlenül attól, hogy a rendszer egyéni háztartásokat, lakóközösségeket, ipari létesítményeket, településeket lát el.

Pedrollo - szivattyúk

A Pedrollo termékei több mint 160 országban vannak jelen világszerte és tanúskodnak az olasz vállalkozás értékeiről, melyek közül kiemelkedő a minőség és megbízhatóság. Követelmények, melyek kétségtelenül fontosak kereskedelmi szempontból és egyszerű megnyilvánulásai egy magasztosabb értéknek, mely mindig is ösztönözte a vállalat tevékenységét: az emberek iránti tisztelet.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért