FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Csepegtető szalag idomok

Csepegtető szalag idomok
Kezdőlap Termékek Csepegtető csatlakozók Csepegtető szalag idomok

Kifejezetten alacsony nyomású csepegtető szalagok csatlakozására használható, maximum üzemi nyomás 3 bar. Egyszerű megoldás minden helyzetben a széles termékpalettának köszönhetően. Elérhető 17 mm-es és 22 mm-es átmérőben. Ideális mezőgazdasági és kertekben történő felhasználásra egyaránt.

Csepegtetőszalag idomok PN3

Biztonságos és gyors módja a csepegtetőszalag csatlakoztatásának. A megnövelt középső rész biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és a hosszú rögzítő felület segít a szalagot könnyebben az idomra húzni. Az anya kiválóan rögzít, ezáltal extra nyomásállóságot biztosít.

Rögzítőgyűrűs csepegtetőszalag idomok PN3

Gyors és egyszerű csatlakozás, ideális az öntözőrendszerekben a csepegtetőszalag csatlakoztatásához. A megnövelt középső rész biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és a hosszú rögzítő gyűrű segít a szalagot könnyebben az idomra húzni. Egyszerű megoldás minden helyzetben a széles termékpalettának köszönhetően.

Kónuszos csepegtetőszalag idomok

Kifejezetten a csepegtetőszalag és Layflat tömlő csatlakozására használható. Gyorsan és könnyedén össze- és szétszerelhető. Mindösszesen bele kell nyomni a csatlakozót, nincs szükség menetre, vagy szigetelésre. Ezenkívül nincs szükség bilincsre és speciális eszközre sem.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért