FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

Csepegtető cső csatlakozók

Csepegtető cső csatlakozók
Kezdőlap Termékek Csepegtető csatlakozók Csepegtető cső csatlakozók

Széles választékával leegyszerűsíti az öntöző rendszer telepítését. Fő előnyei a biztonságos csatlakozás, könnyű szerelhetőség speciális szerszám nélkül.

Szorítógyűrűs idomok

A szorítőgyűrűs idomok mezőgazdasági- és parköntözésre egyaránt ajánlottak. Az újratervezett sapka lehetővé teszi a csatlakozást vékony falú csövekre és csepegtető szalagokra egyaránt. A nyomásesés kisebb mértékű ezeken a szerelvényeken mint hasonló társain. Maximum üzemi nyomás 6 bar. Egyszerű megoldást kínál széles termékskálájával.

Fix kúpos idomok PN6

Biztonságos és gyors módja a csepegtető rendszerek csatlakozásának, fix kúp használatával. További védelmet biztosít egyenetlen talajon is. Kifejezetten alacsony nyomáson használható, megengedett maximális üzemi nyomás 6 bar. Különböző csatlakozók széles skálája elérhető. Már nem csak 16 mm-es, hanem 20 mm-es átmérővel is elérhető.

Bordás idomok PN3

A bordás idomok fekete POM (poliacetál) alapanyagból készülnek, annak érdekében hogy, a bordák kellően éltartóak legyenek és biztosítsák a kötés sziládrságát, valamint a kicsúszásszal szembeni ellenállást. Könnyen szerelhető, egyszerű mozdulattal. Nincs szükség bilincsre, vagy ragasztóra a rögzítéshez. A méretek és formák széles választéka által lehetőségünk van kiválasztani a felhasználásnak legjobban megfelelő csatlakozókat.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért