FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírleveleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról

Alacsony nyomású csapok

Alacsony nyomású csapok
Kezdőlap Termékek Csapok / Szelepek Alacsony nyomású csapok

Az alacsony nyomású szelepeket úgy tervezték, hogy vezéreljék az átfolyást teljes vagy részleges nyitással, illetve a felhasználó szabályozni tudja a csővezetékben az áramlást. Lehetővé teszik a csepegtető csövek és szalagok gyors egyszerű telepítését.

Hengeres mini csapok

Az új generációs, öntözőrendszer csapok alacsony nyomásra vannak tervezve, a maximális üzemi nyomás 4 bar. A hengeres csapok képviselik a legjobb ár/érték arányt. A széles termékskála lehetővé teszi a széles körű felhasználást. Leggyakrabban szántóföldi öntözésre és üvegházakban használják.

Hengeres csapok

Alacsony nyomású csapok általában ideálisak csepegtető rendszerekben történő felhasználásra (kertek, üvegházak, illetve mezőgazdasági területek öntözésére). Lehetővé teszi a csepegtető csövek telepítését minimális nyomásveszteséggel a nagyméretű belső keresztmetszetnek köszönhetően. Üzemi nyomás 6 bar. A teljes méret skála 16 mm-től 25 mm átmérőig terjed, az öntözőrendszer igényeihez igazítva.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért