ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Subscribe

*kötelező mezők
/ ( hh / nn )

Egyéb

Kezdőlap Termékek Egyéb

Megfelelő szerszámok és eszközök nélkül az öntözőrendszer nem funkcionál tökéletesen.
SPECIÁLIS ÖNTÖZÉSI ESZKÖZÖK, szerszámok és kiegészítők széles skáláját ajánlja a Poliext.
Termékeink könnyen felhasználhatóak, jelentősen könnyebbé téve a BEÜZEMELÉS, KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS folyamatait.

Felszerelések

Különböző felszerelések érhetőek el a rendszer és a telepítés típusától függően. A legtöbb telepítésnek hasonló a felépítése, ezért relatív kevés típusú felszerelés szükséges az öntözési feladat ellátásához - fóliarögzítők, csőrögzítők, gyűrük, törzskötözők, adattáblák, stb.

Szerszámok és kiegészítők

Szükséges alkatrészek és kiegészítők megkönnyítik az öntözőrendszer telepítését háztartási és kereskedelmi felhasználási területen egyaránt. A munkavégzést segítő szerszámok és segédeszközök időt takarítanak meg, és megkönnyítik a kivitelezést.

Pedrollo szivattyúk

A Pedrollo® termékei több mint 160 országban vannak jelen világszerte és tanúskodnak az olasz vállalkozás értékeiről, melyek közül kiemelkedő a minőség és megbízhatóság. Követelmények, melyek kétségtelenül fontosak kereskedelmi szempontból és egyszerű megnyilvánulásai egy magasztosabb értéknek, mely mindig is ösztönözte a vállalat tevékenységét: az emberek iránti tisztelet.

Polyduct aknák és tartályok

A szakszerű ivóvízhálózat és szennyvízkezelési rendszer magában foglalja az ivóvíz, illetve szennyvíz összegyűjtését, elvezetését, kezelését, tisztítását. Cégünk mindezekre kínál megoldásokat függetlenül attól, hogy a rendszer egyéni háztartásokat, lakóközösségeket, ipari létesítményeket, településeket lát el.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért