ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Csepegtető cső csatlakozók

Kezdőlap Termékek Csepegtető csatlakozók Csepegtető cső csatlakozók

Széles választékával leegyszerűsíti az öntöző rendszer telepítését. Fő előnyei a biztonságos csatlakozás, könnyű szerelhetőség speciális szerszám nélkül.

Szorítógyűrűs idomok

A szorítőgyűrűs idomok mezőgazdasági- és parköntözésre egyaránt ajánlottak. Az újratervezett sapka lehetővé teszi a csatlakozást vékony falú csövekre és csepegtető szalagokra egyaránt. A nyomásesés kisebb mértékű ezeken a szerelvényeken mint hasonló társain. Maximum üzemi nyomás 6 bar. Egyszerű megoldást kínál széles termékskálájával.

Fix kúpos idomok PN6

Biztonságos és gyors módja a csepegtető rendszerek csatlakozásának, fix kúp használatával. További védelmet biztosít egyenetlen talajon is. Kifejezetten alacsony nyomáson használható, megengedett maximális üzemi nyomás 6 bar. Különböző csatlakozók széles skálája elérhető. Már nem csak 16 mm-es, hanem 20 mm-es átmérővel is elérhető.

Bordás idomok PN3

A bordás idomok fekete POM (poliacetál) alapanyagból készülnek, annak érdekében hogy, a bordák kellően éltartóak legyenek és biztosítsák a kötés sziládrságát, valamint a kicsúszásszal szembeni ellenállást. Könnyen szerelhető, egyszerű mozdulattal. Nincs szükség bilincsre, vagy ragasztóra a rögzítéshez. A méretek és formák széles választéka által lehetőségünk van kiválasztani a felhasználásnak legjobban megfelelő csatlakozókat.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért