FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Poliext - 30. évfordulóját ünnepeljük

Poliext - 30. évfordulóját ünnepeljük
Kezdőlap Hírek Poliext - 30. évfordulóját ünnepeljük
Poliext - 30. évfordulóját ünnepeljük

Poliext - 30. évfordulóját ünnepeljük

Ez az év számunkra kivételes, a Poliext 30. évfordulóját ünnepeljük. Igazi mérföldkő a vállalat életében.

 

Összesen 1300 m² területen, 3 extrudergéppel és 8 munkavállalóval kezdődött meg a termelés. Mára egy jólismert gyártó cég vagyunk a piacon, több mint 32000 m² területen,

10 extrudergéppel, 14 fröccsgéppél és több mint180 munkavállalóval.

 

Mára, a Poliext innovatív, vevőspecifikus és  hatékony víztakarékos megoldásokat kínál ivóvízellátás, öntözés, telekommunikáció területén több, mint 1000 elégedett ügyfél részére.

Igen hosszú út vezetett idáig.

 

A 30 év alatt számtalan kihívással és akadállyal szembesültünk, valamint számos hibát vétettünk. Amikor nem találtunk megoldást, mi magunk próbáljunk rájönni. Nem dugtuk a fejünket a homokba. Az összes nehézség tette lehetővé vállalatunk fejlődését és fejlesztését. Vállalatunk elszántan halad céljai megvalósításának irányába, nyitottsággal az új lehetőségek felé, áldozatos munkát befektetve.

 

Sikerünk legjelentősebb összetevője munkavállalóink. Minden személy egyedi - különböző perspektívákkal, háttérrel és tapasztalatokkal. A munkaerő értékelése mélyen gyökerezik a Poliext vállalati kultúrájában.



Soha nem állunk meg, folyamatosan fejlesztjük képességeinket, termékeinket és szolgáltatásainkat.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért