FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

Kizárólagos partnerség Magyarországon az RDI LLC-vel

Kizárólagos partnerség Magyarországon az RDI LLC-vel
Kezdőlap Hírek Kizárólagos partnerség Magyarországon az RDI LLC-vel
Kizárólagos partnerség Magyarországon az RDI LLC-vel

Kizárólagos partnerség Magyarországon az RDI LLC-vel

 

A legjobb rendszert és szolgáltatásokat nyújtja egész Európában

A MEGFELELŐ MEGOLDÁS A MEGFELELŐ IDŐBEN

 

Örömmel jelentjük be a Poliext Kft. és Responsive Drip Irrigation LLC (RDI) között létrejött partnerkapcsolatot. A Poliext és az RDI közös célja a leghatékonyabb öntözési megoldások biztosítása.

Az öntözőipar szakértőinek támogatásával kifejlesztettünk egy új öntözési megoldást. 

A fejlett öntözési technológiákra nagy szükség van a jelenlegi mezőgazdasági rendszerekben. A víztakarékos öntözési megoldások iránt a felhasználói igény egyre növekszik a vízfelhasználás hatékonyságának javítása érdekében. 

Portfóliónk bővítése ezen igényeket szolgálja ki.

Az RDI GrowStream™ a világ egyetlen öntöző és tápoldatozó rendszerterméke, amely szerves anyagokat használ, és biztosítja, hogy minden egyes növény önmaga szabályozza a víz- és tápanyag ellátását. Összesen több, mint 60 szabadalom kapcsolódik globálisan a GrowStream™ mikroporózus csőhöz. A cső közvetlenül reagál a gyökérjelekre és felvehető állapotba biztosítja a vizet és a tápanyagokat, mindezt változó áramlási sebességgel annak érdekében, hogy pontosan megfeleljen a növények egyedi igényeinek.

 

Kérjük, vegye fel Velünk a kapcsolatot, hogy többet tudjon meg erről a partneri kapcsolatról és erről a csodálatos új technológiáról.

 

Srdjan Skala

Tulajdonos és ügyvezető igazgató

 

 

2022.11.01.


Poliext Kft.
Matkó tanya 232.
6000 Kecskemét, Magyarország

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért