FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

COVID-19 tájékoztató

COVID-19 tájékoztató
Kezdőlap Hírek COVID-19 tájékoztató
COVID-19 tájékoztató

COVID-19 tájékoztató

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Poliext Kft. fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus okozta járvánnyal kapcsolatos információkat, híreket, eseményeket annak érdekében, hogy megfelelően tájékoztatni tudjuk a szolgáltatásunk szerződésszerűen történő ellátását is érintő, a kialakult helyzetre való tekintettel esetlegesen felmerülő akadályozó tényezőkről, körülményekről.

 

Munkáltatóként kötelességünknek érezzük az egészséget nem veszélyeztető és a biztonságos munkavégzéshez szükséges körülmények biztosítását munkavállalóink részére, ezen felül megteszünk minden óvintézkedést az üzleti folytonosság fenntartása érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy cégünknél a folyamatos munkavégzés biztosított, de kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink zavartalan kiszolgálására is.

A legfontosabbnak azonban azt tartjuk, hogy a kollégáink egészségesek maradjanak, mivel ez biztosítja, hogy a szolgáltatásunkat zavartalanul el tudjuk látni. Ez a közös érdekünk.

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért