FELIRATKOZÁS

*ellátott mező kitöltése kötelező
* Hozzájárulok, hogy a Poliext Kft. nevem és e-mail címem hírlevelezési céllal kezelje és részemre gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlev- eleket küldjön. Ezen személyes adatokat a Poliext kizárólag a hírlevél kiküldéséhez használja. Jelen hozzájárulás bármikor visszavonható. Tudjon meg többet az Adatkezelési Tájékoztatóról
eu-palyazatok

A Poliext tagja lett az Európai Öntözési Egyesületnek

A Poliext tagja lett az Európai Öntözési Egyesületnek
Kezdőlap Hírek A Poliext tagja lett az Európai Öntözési Egyesületnek
A Poliext tagja lett az Európai Öntözési Egyesületnek

A Poliext tagja lett az Európai Öntözési Egyesületnek

Örömmel jelentjük be, hogy vállalatunk a közelmúltban az Európai Öntözési Egyesület (EIA) tagjává vált. Ez jelentős eredmény számunkra és egyben megtiszteltetés, hogy az egyesület tagjai között lehetünk.

 

Az EIA elkötelezett a fenntartható öntözési megoldások mellett Európa-szerte és mi büszkén támogatjuk küldetésüket. Tagként rengeteg erőforráshoz és kapcsolatépítési lehetőséghez juthatunk, így az öntözési iparág élvonalában maradhatunk.

 

Hiszünk abban, hogy az EIA-tagság segít abban, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek és pozitív hatást gyakoroljunk a környezetre.

 

Alig várjuk, hogy szorosan együttműködhessünk az egyesület többi tagjával és érdemben hozzájárulhassunk az egyesület munkájához.

 

Az egész csapat nevében szeretnénk őszinte köszönetet mondani az EIA-nak ezért a lehetőségért és izgatottan várjuk, hogy mit hoz a jövő.

 

https://irrigationeurope.eu/en/poliext-joined-the-eia-as-member/

Víztakarékos öntözési megoldások a zöldebb jövőért